Comrade...

Thursday, 1 November 2012

Poster Mari!!

Salam.. Perghh boleh tahan berhabuk blog aku ni, walaupun tak ramai orang bace tp nk wt cne kn.. sibuk skit dgn persediaan pementasan.. ni pun curi2 masa updated blog.. to make it short and simple aku just nk promote poster2 Pentas-Care yang dah siap.. show pun dah tak lame lg adalah dalam seminggu lagi so.. sape2 yang nk tempah tiket ke boleh la roger aku.. tak salah kalau kita berhibur sambil beramal ye dak hehe.. check it out..
Hah yang ni karya aku sendiri, 7Oktober.. kisah cinta.
aku dpat ilham buat nashkah ni bile dgr lagu teman pengganti

Yang ni karya Khairul Amin, karya ni tergolong dalam top 8
untuk pertandingan Teater Pendek DBP


Yang ni show untuk malam pembukaan, ada 3 kisah pendek semua sekali.. karya yang akan dipentaskan semuanya hasil nukilan pelajar UPM sendiri. Macam yang kat sebelah ni karya aku ni haha.. saja cuba2 nasib menulis.. tengok poster macam cerita samarinda pun ada gak.. to all this poster credit 2 Qadry Basri hehehe



Yang no pun karya Khairul Amin.
 kisah seorang ustaz yang berada
dalam dunia koma bersama seorang pelacur











Untuk naskhah Cerai ni, kumpulan produksi Komplot Ceretek (produksi Kharul amin ngan Qadry Basri yg aku join) baru sahaja bertanding untuk Festival Teater Pendek DBP, kami dapat persembahan terbaik dan Khairul Amin dapat tempat juga untuk Skrip ni. Tahniah Komplot Ceretek!!!
the main theatre : Opera 3 Kupang arahan aku
cerita komedi berkenaan perbezaan taraf hidup masyrakat



Pentas-Care in Paper yo.. 

Lupe nak story, pementasan amal ni pun dapat tumpuna media macam yang kat atas tu, dpat perhatian daripada metro.. ok la, nak cerita panjang pun tak sempat so sape2 yang berminat bolehlah datang ke pementasan kami pada 6-9 Nov 2012 dekat Panggung Percubaan UPM.. Salam...